Påføringsmetoder

Rullesparkling

Rullesparkel


Rullesparkel er en sparkel som på en praktisk måte rulles på gips- eller betongvegger. Den er lett å bruke, men vi vil likevel gi deg noen nyttige tips om hvordan du best kan utnytte alle fordelene ved sparkelen.

Du jobber raskere – og får mer tid til annet
Studier viser at rullesparklingen går 30–40 prosent raskere sammenlignet med tradisjonell sparkling. Vår rullesparkel fyller like bra som andre sparkler og påføringen med rulle gjør at du lettere kan fordele rett mengde sparkel på veggen.

Du jobber smartere
Sparkling er et tungt arbeid. Det vet alle profesjonelle malere. Rullesparkel minsker slitasjen på kroppen og gir mer ork både på jobben og i fritiden. Med rullesparkel jobber du rett og slett smartere.

Du jobber miljøvennlig
Nesten all rullesparkel fra Dalapro er svanemerket. Det er viktig fordi stadig flere byggefirmaer og bestillere vil ha svanemerkede hus der det tas hensyn til energi og helse i hele prosessen.

Rullesparkel

 

Begynn med å besiktige underlaget, slipe og utbedre hull og ujevnheter.

Rull på sparkel med sparkelrulle på skaft. Rull et så stort område som du tror at du rekker å jevne ut før sparkelen har satt seg. Når sparkelen blir litt matt på overflaten, er det på tide å begynne å jevne den ut.

Hvis den har tørket for mye, åpne opp sparkelen med rullen igjen. Jevn ut.

Bruk den sparkelen du får på sparkelrullen ved utjevning til å sparkle fint i hjørner og takvinkler.

La tørke og slip deretter.