Nyhet! Svært høytfyllende sparkel

Dalapro Maximum

 

Oppdag vår revolusjonerende sparkel Dalapro Maximum, en ferdigblandet sparkel med svært høy fyllevne. Produktene er enkle å bruke, lette å slipe og minimerer risikoen for blærer på ikke-sugende underlag. Den nye sparkelserien består av produkter for gjensparkling og bredsparkling. Produktene skal brukes på vegger og tak innendørs og finnes for hånd-, rulle- og sprøytepåføring.

Dalapro Maximum gir en fin overflate som kan males omgående etter sliping. Dessuten fyller produktet maksimalt og synker minimalt. Hvis du har et krevende underlag, er Dalapro Maximum det opplagte valget! Sparkelen fungerer like bra på både betong og gips.De unike fyllegenskapene gir en rask, ergonomisk og lønnsom metode for bredsparkling på større objekter. Produktene er svanemerkede og har M1-klassifisering, miljøproduktdeklarasjon (EPD) og IAC Gold-sertifikat.

I forbindelse med lanseringen av Dalapro Maximum utgår forgjengerne Dalapro Max og Dalapro Max Plus.


Patentprosess pågår

Teknologien bak fyllevnen til Dalapro Maximum er både innovativ og unik. Vi har søkt om patent og prosessen pågår for fullt. Inntil videre er den beskyttet av Patent Pending: EP 3943466A1.

Neste generasjon sparkelprodukter

Dalapro Maximum er neste produktserie i de kommende produktlanseringene frem til 2025 – som bygger på innovativ teknologi og en bærekraftig tenkning. Neste generasjon sparkelprodukter, rett og slett. I bunn og grunn handler alt om å gjøre det lettere for deg som maler å gjøre en skikkelig god jobb – for kunden, deg selv og verden rundt omkring.